Pakko tuulettaa... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Sain nimittäin tänään yhden ilouutisen, molemmat Teräsbetonirakenteiden viimeiset harkkatyöt laakista läpi. TRA-LA-LAAAAAAAAA! Oli pakko vetää pieni voitontanssi naapurien iloksi.

Se on sitten siinä, noin Suomessa suoritettavien opintojen puolesta. Miksi sitä pitääkin lykätä pakollisia harkkatöitä viimeseen asti?? Mutta itseni tuntien tiesin, ettei niitä tule tehtyä ennen kuin on ihan pakko. Meitsi ei saa kerta kaikkiaan aikaiseksi ilman pientä stressiä.

Muutenkin kuuluu hyvää. Matkalaukkua pakatessa on jopa ilmaantunut yllättävä ongelma. Minulla ei ole tarpeeksi tavaraa. Siis kyllä matkalaukku tulee täyteen, mutta ei tarvitse läheskään edes hyppiä päällä, että saisi lukot kiinni. Suurta pohdintaa on esiintynyt sen sijaan sen ongelman ympärillä, että mitä hiivattia sitä laittaisi käsimatkatavaroihin, että kannettava pysyy paikoillaan ja ehjänä mukana?? Any ideas?

Kävin koko garderoobin läpi, eikä sieltä kerta kaikkiaan löytynyt mitään, mitä kehtaisi ottaa mukaan. Mikä nyt ei sinänsä ollut mikään yllätys, koska olen aika visusti pidättäytynyt vaatekaupoissa shoppailusta viime kuukausina. Sen lisäksi koitin noudattaa reilaajan kultaista pakkaussääntöä. Ota mukaan kaikki mitä minimissään kuvittelet tarvitsevasi ja vähennä sen jälkeen puolet. Pätee nimittäin aika pitkälti...

Ehkä pientä hermostuneisuutta havaittavissa näin 17 tuntia ennen lähtöä. :D