Torstain bileistä selvitty ja seuraavia odotellessa. Puolalaiskaverini kanssa lyhyesti aloiteltiin bileiltaa ja sen jälkeen suuntasimme bussille, joka lähti 22.45 kohti Pariisia. Ranskalaisille täytyy kyllä antaa pointsit kotiin yhteislaulunvirittelykyvystä paikassa kuin paikassa. Bussikuskilla taisi olla mukavat oltavat kun koko sakki hoilotti jalkapallolauluja pervoilla sanoilla varustettuna melkein koko matkan, välillä tietysti väliin "INT allez allez allez" huudot. Laulu hiljeni jonkin verran siinä vaiheessa kun joku keksi yrjötä bussiin jo tässä vaiheessa. (amatöörit...) Paatille kuitenkin päästiin ja siellä ilta meni tanssahdellessa. Tosin musiikki kyllä oli hieman yksipuolista. Jostain syystä täällä soitetaan pelkkää technoa ja housea bileissä. Purjehdus sen sijaan oli hauskaa. Aina sillan ali mentäessä pidettiin hirveää mekkalaa. Menomatkasta voitte päätellä millaisessa kunnossa paluubussi oli.

Tänään olen kunnostautunut pesemällä ikkunani, jotka eivät minkäänlaista pesurättiä olleet nähneetkään hyvään hetkeen. Seuraavaksi tässä pitäisi ruveta tälläytymään tämäniltaisiin pirskeisiin. Menemme aloittelemaan iltaa illallisen merkeissä Julie-kaverimme luo ja sieltä suuntaamme tänne. Pallotuoleja odotellessa :)

Pitää juhlia nyt kunnolla, että voi sitten hyvällä omatunnolla keskittyä tentteihin. Alkaa ahdistaa kun tietää, että kohta pitäisi päästä jostain koitoksesta läpi. Toisaalta odottaa joulua kun pääsee saunaan ja syömään makkarakastiketta, mutta toisaalta...ahistaa.