Muistatteko kun alkuun manasin, että ei täällä ole juurikaan tullut osteltua vielä mitään. Noh, siitä ongelmasta on päästy hyvin yli. Ehdin jo luvata itselleni, että kun tässä on ollut Lontoon reissu, jolla ei myöskään sitä rahaa juuri säästelty, ja kaverikin on ollut täällä käymässä melkein viikon ajan, eikä raha siinäkään välissä pankkitilillä ainakaan ole lisääntynyt, että pidänpä pienen tauon tässä shoppailussa. Niin mitä meikäläinen tekee - painelee onnesssaan Printempsille ostamaan yhtä toista juttua ja huomaa siinä matkalla liukuportaissa, että kappas, tässä kerroksessa on uimapukuja, noh, ei kai se haittaa jos niitä "vähän" vain "katselee" kun en kuitenkaan ole ostamassa mitään, koska olen juuri pyhän lupauksen tehnyt.

Varmaan tunnin sovittelut jälkeen ostin sitten bikinit 65 eurolla. Ei hyvää päivää..

***

Viime aikoina erinäisissä keskusteluissa ranskalaiskavereitteni kanssa on tullut ilmi, ettei täällä nyt niin kauheasti enää siitä Sarkozysta perusteta, kun ei se muuta tee kun heiluu lehdissä morsiammensa takia tai pitää typeriä puheita Jenkkilässä. Niin olen ollut ehkä hieman hämmästynyt. Mutta kieltämättä kritiikissä on ehkä ollut perää. Tai sitten tämän maan presidentillä on TODELLA tylsää - tai hanhenmaksa ja ratatouillea aivojen tilalla. Noh, italialaisilla taitaa olla jotain sanottavaa tähän.

***

Viime viikon perjantaista tämän viikon keskiviikkoon asti sain kunnian toimia emäntänä, kaverini lukiosta tuli vierailulle. Erinäisten shoppailujen lomassa ehdimme myös ostaa laatikollisen macaroneja ja syödä ne aurinkoisella Place de Vosgesilla, käydä letuilla ja bretagnelaissiiderillä Ile St. Louisilla, Chartierissä syömässä, Sacre Coeurilla, joka lauantaisilla Bastillen taiteilijamarkkinoilla ja lauantai-iltana Caveau de la Huchette jazz-klubilla, jonne meikäläisen tarvitsee kyllä päästä uudestaan.