Kolmantena reissupäivänä jatkettiin edelleen Bretagnen pohjoisrannikkoa pitkin Morlaix:in asti. Matkalla pysähdyttiin useampaan otteeseen kuvailemaan.

1558088.jpg

Tai itse asiassa tämä on vielä St. Malosta. Tiistaina ei oikein pystynyt kuvaamaan kun oli niin sateinen päivä. Joten keskiviikkoaamuna juostiin vielä muurille ennen lähtöä.

1558096.jpg

Morlaix oliki seuraava pysähdyspaikka, nälkä kurni mahassa jo siihen malliin. Oltiin kuitenkin niin myöhään liikkeellä, ettei semmoisessa pikkupaikassa ollut mikään muu kuin paikallinen pikaruokala auki. noh, olis siellä edes hienoja taloja.

1558099.jpg

1558104.jpg

No tästä päräytettiin vielä Huelgoatin kautta Quimperiin, josta oli seuraava majapaikka varattuna. Matkalla ajelimme bretagnelaismettiköiden huminassa, pystyimme suorastaan kuvittelemaan kaikki maahiset kurkkimaan puiden takaa. Hotelliin päästyämme veimme tavarat taas huoneeseen ja lähdimme tutkailemaan paikkaa. Hieno kaupunki tämäkin. Päädyimme syömään Routardin suositusten mukaiseen paikkaan, nimeltään Cozy. Sitä paikka nimensä mukaisesti olikin. Ja ruoka sikahyvää.

1558131.jpg