Ensinnäkin onnittelut Ojaloille "aprillipilasta".

Toiseksi ISO KIITOS kaikille mahtaville kavereille, jotka jaksoivat raahautua tänne asti meikäläistä ilahduttamaan! Kiitos Susa, Terhi, Heini ja Tiia!

Blogin päivitys on jäänyt taas vähemmälle, kun en ole oikeasti ehtinyt. Viime perjantaina äiti, Tuuli ja mummi tulivat kyläilemään, joten aika on mennyt aika tiiviisti koulussa ja oppaana.

***

Tästä se alkaa tentteihin puristus. Ensi perjantaina optimointikurssin tentti ja kuun toiseksi viimeisellä viikolla sisäisen laskentatoimen. Plaaaaaahh...kiinnostus viismiljoonaa. Asiat ovat kyllä ihan mielenkiintoisia, mutta kun ei millään huvittais päntätä ulkoa sanoja ja asioita niin paljon kuin läpipääsy vaatii. Varsinkin sisäiseen laskentatoimeen.

Kuun lopussa odottaa tenttien jälkeen Bretagnen reissu, jee! Auto on vuokrattu ja hotellit neljäksi yöksi tällä hetkellä, St. Malosta ja Quimperistä.

Kovasti täällä puut alkavat olla lehdessä ja kovasti odotellaan, että pääsee kameran kanssa vaeltelemaan Pariisin kaduille. Toistaiseksi on ollu sen verran vileää, ettei kuvailu ole innostanut.

Täällä kampuksen asuntoloissa on mahdollista möllöttää telkkaria netin kautta. Satuin vahingossa pistämään selaimen päälle juuri, kun Arte-kanavalta tuli dokumentti suomalaisesta saunasta. Aika hienoja maisemia oli, ja saunoja tietysti. Tuli kyllä mieleen, että mitähän häveliäät ranskalaiset tykkäsivät siitä määrästä alastomia ihmisiä.. :D Perään tuli dokumentti suomalaisista yleensä, melankoliasta ja jne. Tällä hetkellä tulee vielä Aki Kaurismäen elokuva, en kyllä muista elokuvan nimeä suomeksi. Täytyypä muistaa mainostaa Sauna-dokumentin sunnuntaista uusintaa kaikille ranskalaistutuille huomenna. Täällä saa kuuntelin silmät teelautasen kokoisiksi kun kertoo, että Suomessa on viisi miljoonaa saunojaa ja kolme miljoonaa saunaa.