Täällä on jostain kummallisesta syystä äitienpäiväviikonloppu nyt, eikä kaksi viikkoa sitten, niinkuin joissain muissa maissa. Ihan vähintään yhtä kaupallistettu on juhla kuin Suomenkin putiikeissa.

Ostin Euroviisusyömingeiksi mansikoita ja M&M:ssejä mutta nyt se perhanan nettitv ei toimi! Surku! Täällä voi siis koulun verkossa katsoa telkkaria ilmaiseksi. Olin niin odottanut, että pääsen naureskelemaan ranskalaisjuontajien odotetulle kauhistelulle Suomen esiintyessä, mutta ei näytä onnistuvan telkkarin avaaminen ainakaan vielä. HÖH...

Nähtiin muuten ensimmäinen superjulkkis täällä torstaina. Odoteltiin muuta sakkia Teemun kanssa sen syöminkipaikan edessä. Kadulla oli poliisit ohjaamassa liikennettä, vaikka valotkin toimivat. Itse ajattelin sen johtuvan edelleen lakkohässäköistä, samaisella kadulla kun oli pieni liikennekaaos aikaisemmin päivällä kun kävimme tekemässä haastattelua kulman takana. Mutta tv-kameroita pyöri punaisen maton lähistöllä, ja ihmiset tuntuivat odottavan jotain. Joku paikallinen sitten selvittikin, että se on mahdollisesti Celine Dion, jota tässä kaikki kyttäävät. Ja olihan se. Olivat menossa johonkin juhlatilaisuuteen Musée Greviniin, koska Dion oli saanut jonkin ranskalaisten tunnustuksen. Katsokaapa blogikolleegan kuvat.. jokin rintamerkkihän sillä Celinellä tosiaan killuu rinnuksissa.