Olin tänään syömässä kun se samainen meksikolaispoika, joka oli kovin innostunut tangosta, pölähti jostain eteeni. Ranskan kieli meksikolaisaksentilla varustettuna ei yrityksistä huolimatta ole oikein avautunut minulle. En nimittäin ymmärrä edelleenkään puoliakaan, vaikka olen kyseisten tyyppien kanssa istunut vuoden samalla ranskan tunnilla. Se aksentti yhdistettynä siihen ilmaisuvauhtiin mikä sille kulttuurille on ilmeisesti aika ominaista, menee vain yli hilseen. No joka tapauksessa, ymmärsin, että tämä Octavio-kaveri puheli jotain illallisesta. Olin ihan äimänkäkenä. "C'est pour toi, tu vas l'aimer, je crois" Octavio jatkoi ja toivotteli hyvät ruokahalut ja poistui takavasemmalle tarjotintaan hakemaan. Halusi sitä ennen tietää postilaatikkoni numeron, jonka annoin.

Myöhemmin sitten palatessani juna-asemalta kurkkasin laatikkoon, josta löytyi kortti ja tango-cd. :D Tällaista argentiinalaisvääntöä, on muuten tosi hyvä cd! Tätä huudatankin kesällä erään pienen itäuusmaalaisen järven rannalla.

Tässä männäpäivänä kävin viemässä paikalliselle kv-toimistolle läjän esitteitä TTY:stä ja Tampereesta. Kv-täti keksi siinä kysellessään kuulumisia, että täällähän on nykyään toinenkin suomalainen, töissä kylläkin. Laittoi molemmille sähköpostia ja tänään kävin piipahtamassa kyseisen henkilön työhuoneessa.

Siinäpä sitten vierähti tunti jos toinenkin jutellessa, yhteensä n. kuusi..:D Hauskoja suomalaistuttavuuksia on tipahdellut tasaiseen tahtiin tässä loppuvaihdosta.