Nimittäin pakko mainostaa Tampereen kollegoitten tempausta. Hervannan legendaarisin opiskelija-asuntola Mikontalo on viritelty TTYY:n juhlavuoden kunniaksi. Tiedoksi asiaan vihkiytymättömille, että kyseessä on siis halvatun iso kompleksi, yli 700 asuntopaikkaa ja koko on sen mukainen. Talon pihalla on ollut mm. tapana pelata Mikontalon bingoa. Tämä tapahtuu baarista/koulun bileistä/muusta opiskelijaelämään kuuluvasta illanvietosta palatessa tai kai ihan muutenkin vaan pimeän laskeuduttua. Pihalla möykättiin niin kauan, että ikkunoihin syttyneistä valoista muodostui rivi :)

Noh, nyt ikkunat on viritelty muuhun käyttöön. Juutuubista löytyypi myös muutama video: täältä ja täältä.

Hyvä teekkarit! :D

Lauantain baari-illasta selvittiin ehdin nahoin. Tosin tanssilattialle päästyä siellä juuri ja juuri sai tanssahdella rauhassa. Kolmannen ravintolisähyypiön yrittäessä hinkata persettään meikäläistä vasten meni hermo. Koitin liukua karkuun, mutta tyyppi seurasi perässä sitkeästi. Kun seuraavaksi koitin ranskalaiskaverini kanssa pomppia jonkin kasaribiisin tahtiin ja ravintolisä seurasi edelleen perässä, kuohahti suomalaiskansallinen temperamenttini yli laidan. Suoritin nasevan takapotkun tyypin persuksille aiheuttaen hämminkiä ja pientä yleistä kaaosta tanssilattialla. Joskus, ihan vaan joskus, tuntuu täällä siltä, että jos meikäläinen ei kovin kummoinen rasisti ollut ennen tänne tuloa, niin täällä sitä viimeistään muuttuu sellaiseksi.

Älkää muuten ollenkaan narisko siellä, että drinkit on baarissa kalliita. 10 ja puoli monikansallista kustantaa täällä ihan normaali juoma. Vaikka Caipirinha kuinka on suosikkini, en minä siitä kyllä yli 10 euroa maksa. Tyydyin cokis lighttiin, "vain" 6 euroa. Ja tämä oli mainosten mukaan kohtuuhintainen paikka!!