No nyt se myrkyn lykkäs. Meitsi on flunssassa. Onnistuin palelluttamaan itteni nukkumalla hihattomalla paidalla. Ette varmaan usko, mutta nää ranskikset on yleensä ihan järkyttyneitä kun kerron, että oon opiskellu Tampereella "which is 200 kilometers from Helsinki to north". Silmät rävähtää teelautasiks ja seuraava kysymys on, että miten niin pohjosessa voi elää. Siis ei hyvää päivää...Ja nää on ihan tosissaan. Täällä on tosi kylmä lattia, ja muutenkin semmonen vähän kalsee. Ei varsinaisesti kylmä muuten, mutta toi lattia hohkaa mun mielestä ihan kiitettävästi. Kyllä kai nyt Suomessakin palelluttais jos rakennuksien eristystaso ois tätä luokkaa. Ikkunaki on vaan yksinkertanen.

Maanantaina alkaapi pakerrus, ensin on puoli yhdeltätoista ranskankielen testi ja sen jälkeen ensimmäinen luento. Ensi viikosta tuleekin varmaan tiukka rypistys, koska koko viikko on yhtä ja samaa kurssia. Mikä siis ilmeisesti on suoritettu sen jälkeen. Kurssin nimi on Simulation de Gestion. Ensin on aloitusluento ja sen jälkeen pakerretaan pienryhmissä ilmeisesti jonkin keksityn yrityksen parissa. Päätetään palkkojen suuruudesta, uusien tuotteiden lanseeraamisesta ja muista toimenpiteistä ja ilmeisesti jokaisen päätöksen jälkeen tietokone arpoo yrityksen nykytilanteen. Periaatteessa kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Nyt vaan ahistaa. Katsoin juuri sanakirjasta mitä soutenance tarkoittaa...tarkoittaa väitöstilaisuutta. Voi halvattu, joudunko mä puhumaan ihmisten edessä.

Mutta huomenna menen Pariisiin, jollei olo ole ihan surkea. Hah, putiikit, täältä tullaan! Otan kameran mukaan, joten josko saisin tännekin kuvia. En ole ehtinyt juurikaan kuvailemaan täällä kampuksella.